Sztárok

Pintér Tibor együtt gyászol a Janza családdal

Pintér Tibor máig a családjának tekinti Janzáékat, és mélyen lesújtotta Janza Richárd halála. A gyászáról és a fiatal sportolóról is beszélt nekünk a premieren.

Tegnap a Szépség és a Szörnyeteg vetítésére érkezett Pintér Tibor a lányával, Jankával. A családra ráfért most, hogy kimozduljanak és valamivel eltereljék a gondolataikat a hétvégi tragédiáról. Mint korábban megírtuk, Janza Kata unokaöccse, Janza Richárd kajakos az életét vesztette egy autóbalesetben,. 

“Egy fantasztikus sportember, egy nagyszerű fiatalember volt a Risa. Gyászol az egész család” – mondta el a színész, aki hálás a sorsnak, hogy ismerhette a sportolót. Videónkban ennek mentén mesélt néhány mondatot.

Pintér Tibor máig nagyon jó viszonyt ápol Janza Katával, és ahogy mondták, csak azért, mert házaspárként nem működtek, barátként mindig ott vannak egymásnak. A színész pedig máig a családja részének tekinti Janzáékat. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top