Sztárok

Klapka György végrendelete: egyik fiát megtagadta, a másiknál az apaságban kételkedik

Klapka György meghalt, a végrendelet pedig kinyílt. A papírokon súlyos állítások szerepelnek, az üzletember még eddig vérrokoninak hitt kapcsolatokat is cáfol, vagy éppen megkérdőjelez. Jelen állás szerint készülhetnek a DNS-tesztek.

2017. január 4-én lapunk is megírta, hogy elhunyt Klapka György. Az üzletember végakaratáról már számos hír felröppent, például ezek: 

A Story magazin e heti száma szerint előkerült a végrendelet, mely öt évvel ezelőtt készült. Klapka György ebben megjegyzi, hogy második feleségétől, Koltai Maritól született fiát, az 53 éves Gyurit kizárná az öröklésből, mert nem ő a vér szerinti apja. Klapka itt nem áll meg, a végrendelet szerint Mary Zsuzsival közös legidősebb fiának, a Németországban élő Christiannak DNS-teszttel kell igazolnia, hogy valóban rokonok Klapkával. A Story azt írja, hogy Klapka öt élő gyerekénél korábban (nyilvánosan) sosem merült fel az apaság kérdése. Klapka Sandy a lapnak elmondta, hogy apja többször is mondta, hogy Gyuri nem örököl utána, mert már megkapta a részét, de az neki is új volt, hogy Christian talán nem is testvére. Sandy megjegyezte, hogy már ő is látta az öt éve készült végrendeletet, de megkérdezte a közjegyzőtől, hogy hol van az újabb, szerinte ugyanis az apja havonta újraírta a végakaratát. Hozzátette, hogy ha a testvérek közül bármelyiknek DNS-tesztre kéne menni, akkor közösen döntenek, hogy tartják-e magukat az üzletember végakaratához.
További részletek az e heti Story magazinban. 

Klapka György végrendelete: egyik fiát megtagadta, a másiknál az apaságban kételkedik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top