Sztárok

Hujber Feri felesége besokallt – Cynthiának lépnie kellett

Cynthia tényleg komolyan gondolta a házassági esküjét, hogy jóban-rosszban kitart a férje mellett. Pedig Hujber Feri mellett az élet nem könnyű, és most az asszonynak már lépnie kellett.

A múlt heti Hujber Feri alakítás nagy port kavart. Egyesek szánakozva nézték, mások aggódtak érte, és akadt, aki abban reménykedett, hogy a színész csak szórakozik az emberekkel, trollkodik egy kcisit. A jelek szerint azonban nagy a baj. A Story magazinból kiderült, hogy Hujbert törtölte a felesége a Facebook oldalról, Cynthia az ismerősök szerint besokallt, az is kérdés, meddig bírja még otthon.

Pedig az együtt töltött évek alatt volt már jó néhány mélypont: alkoholproblémák, keringés-összeomlás, kórházi kezelések, látványos hangulatingadozások. Hujber Feri nemrég még arról beszélt, hogy Kanadába megy a családja nélkül, mert új életet akar kezdeni, és miután megalapozta kint az életét, vinné magával Cynthiát és a gyerekeket. A bennfentesek akkor is azt mondták, hogy ez egy elkeseredett lépés, amivel a házasságát is mentené a sztár. 

A Storynak most megszólaltak barátok, akik mesélnek arról, milyen otthon a helyzet Hujberéknél.

Hujber Feri felesége besokallt - Cynthiának lépnie kellett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top