Sztárok

Stohl András újra műsort vezethet

Lassan kiderül, miért hagyja ott a színházat Stohl András. Az RTL Klubnál több nagy produkcióban is műsorvezetőként számítanak rá.

Stohl András életében háttérbe szorul egy időre a színház. A Blikk megtudta, a Válótársakon kívül más RTL-es produkcióban is feltűnik majd a színész. Az X-Faktor új évada ősszel startol el, és a producer szerint Stohl kiválóan illene a műsorba. “Ahhoz, hogy valaki a mentorszékbe üljön, talán az a legfontosabb, hogy tökéletesen tudja, minek kell történnie a színpadon. Stohl András korunk egyik legjobb színésze, ezt mindenki tudja. Stohl ugyan kiválóan énekel, de nem énekes, ahogy a korábbi mentor, Alföldi Róbert sem, de mindketten tudják, hogy mire van szükség a színpadon. Tóth Gabi helyére mindképpen egy női mentort szeretnénk, de a teljes zsűri névsora még nem nyilvános, tehát bármi megtörténhet” – nyilatkozott sejtelmesen Schiwert Takács László.

Stohl András újra műsort vezet

Ugyanakkor áprilisban a Reggeli is újraindul, melyet korábban Stohl Alföldi Róberttel vezetett. Bár a lap szerint Stohl régi műsorát valószínűleg nem vállalná, az X-Faktorra nyitott. Akárhogy is, a csatornánál nagyon várják. “Bármiről is van szó, Stohl András mindig jó ötlet” – mondta a producer.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top