Sztárok

Nem jön be a nézőknek Héder Barna, Gundel Takács Gábort látnák a Maradj talpon! élén

Nem hozza Gundel Takács Gábor nézettségi adatait Héder Barna, aki ráadásul modorosan vezeti a Maradj talpon!-t a rajongók szerint.

A Maradj talpon! hatalmas rajongói táborral büszkélkedhet, és számítani lehetett rá, hogy Gundel Takács Gábor távozása felborzolja a kedélyeket. Az MTVA egy másik veterán sportriporterre, Héder Barnára bízta a kvízműsor vezetését, az első reakciók azonban nem igazolják a döntést. A nézettségi adatok szerint Héder legjobb napján is 52 ezerrel kevesebb néző kapcsolt rá, mint Gundel Takácsra. A közönség szerint Héder modoros stílusa miatt vontatott lett a vetélkedő, és a játékosoknak sem segít annyit, mint elődje.

 

A Bors megkérdezte Gundel Takács Gábort, látta-e távozása óta régi műsorát. “Néztem az adást szakmai kíváncsiságból, de nem szeretném minősíteni természetesen. Nem hiszem, hogy ízléses lenne, mert elfogultsággal lennék vádolható. Nyilvánvalóan jólesik a nézők véleménye, de nem szeretnék ehhez több mindent hozzátenni” – mondta diplomatikusan a tévés. Héder Barna nem válaszolt a lap megkeresésére.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top