Sztárok

Mádai Vivien nincs a helyzet magaslatán – ők az új Hajdú Péterék

Amikor egy szórakoztató műsorról van szó, nem is annyira a tehetség számít, mint az, hogy a fellépők mennyire viccesek,. Mádai Vivien komoly hátránnyal indul a versenytársaival szemben.

Bár a Nagy duett idei versenyzői közül több amatőr induló is azt állította, hogy azért az éneklés tényleg kihívás számára, de eddig csak Mádai Vivienről derült ki: tényleg nincs hangja, ráadásul még táncolni sem tud.  

“Nem annyira vagyok még a helyzet magaslatán” – ismerte el Vivien, akit az énekpartnere, Csipa is megerősített ebben. 

Mádai vivien nincs a helyzet magaslatán

“Tegnap próbáltuk a táncot meg az éneket együtt, és hát nekem egyik sem ment. Ha az egyikre figyeltem, a másik végképp nem ment, egyszerre a kettő pedig egyáltalán nem megy. De mire eljön a műsor ideje, addigra lesz itt minden” – tette hozzá Csipa a Mokkában

Mádai vivien nincs a helyzet magaslatán

Az ő párosuk azért is remek, mert saját bevallásuk szerint a táncban mindketten szerencsétlenkednek, még véletlenül sem ütemre mozognak. “Hiszek abban, hogy a kimondott szónak ereje van, úgyhogy nagyon jól énekelünk és nagyon jól táncolunk” – mondta Demcsák Zsuzsáéknak Vivien, aki örül, hogy ismét egy új oldalát mutathatja meg a nézőknek. 

Amikor azt kérdezték tőlük, mit szólnak az ellenfelekhez, Csipa csak annyit mondott viccesen: ők nem ellenfelek nekik. 

Emlékszünk még arra, amikor Hajdú Péter és Zoltán Erika előadásait láttuk, bár ott annyi előnye volt a felállásnak, hogy Erika táncolni és énekelni is tudott. Hajdúnak ugyan nem volt hangja, de táncolni sem igen tudott, mégis szépen meneteltek előre. 

Szóval, könnyen lehet, hogy Mádai Vivienék lesznek az új Hajdú Péterék a Nagy duettben.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top