Sztárok

Kínos baki: Kiss Ramóna köldökét is kiretusálták

Te látod ezen a képen Kiss Ramóna köldökét? Mert mi nem. Bár eddig úgy tűnik, hogy ezzel nem vagyunk egyedül, sőt a többség szerint is túlretusálták a színésznő fotóját, de azért akadnak, akik szerint ott van az a köldök.

Felesleges is minden hosszabb felvezetés. Annyi történt, hogy Kiss Ramóna posztolt egy fotót magáról a Playboy Man of the Year szavazás kapcsán. Erről van szó: 

Jó kép, de hát azt már megszoktuk, hogy Kiss Ramóna bikiniben jól mutat, azonban most a képhez írt hozzászólások nem is elsősorban bókok voltak. Persze, írták, milyen mutatós a színésznő, de gyorsan kiszúrták, hogy valami hiányzik: egészen pontosan a köldöke, ami a retusálás során eltűnt. Erről pedig Kiss Ramóna formás alakja sem terelte el a figyelmet. 

Kiss Ramóna köldökét is kiretusálták

Vannak, akik védték a színésznőt, hogy mindez csak rosszindulat, nem is retusálták a képet, mert Rami mindig szép. Szakértő jellegű megjegyzés is akadt, ők felhívták a figyelmet arra, hogy 2-3 nap süthetett egyszerre, de volt, aki azt tette szóvá, hogy túlságosan kisimították a színésznő derekát. Te mit gondolsz? 

Kiss Ramóna köldökét is kiretusálták

Szavazz:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top