Sztárok

Részletek VV Leo autóbalesetéről

Hétfő este három jármű karambolozott az M7-esen, négyen sérültek meg súlyosan, köztük VV Leo is. A Sláger TV nemrégiben friss információkat közölt Leo állapotáról.

Egy nyerges vontató, egy kisbusz és egy személygépkocsi karambolozott hétfő este. VV Leo balesete, Tárnok térségében az M7-es autópályán történt. Arról, hogy a Sláger TV munkatársai – köztük VV Leo is – a kisbuszban utazott, az Origo számolt be. Értesüléseik szerint a balesetben négyen súlyosan megsérültek.

Három operatőr és a VV Leóként elhíresült Nagy Zsolt került kórházba.

Frissítés: Nincsenek életveszélyben VV Leo

Nem sokkal az első hírek után a Sláger Tv közleményben tudatta, hogy szerencsére nincs életveszélyben sem VV Leo, sem három operatőr kollégája, akik egy forgatásról hazafelé tartva súlyos autóbalesetet szenvedtek az M7-es autópályán Tárnok közelében hétfőn este.

A Sláger Tv információi szerint stábjuk szabályosan haladt Budapest irányába, amikor egy személyautó hátulról nekiütközött kisbuszuknak, ami ennek következtében olyan szerencsétlenül pördült meg, hogy összeütközött egy kamionnal.

“A Sláger Tv természetesen a sérült kollégák mellett áll és minden segítséget megad nekik, hogy mihamarabb felépüljenek.” – mondta Fái András a tévé producere. 

Olvasd el, hogyan alakult a férfi élete a Való Világ óta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top