Sztárok

Emilio: Látom a feleségem rotyogóját, elkezd rázni

Olyan szép az idő, és annyira megihlette az egyébként is dolce vitában élő Emiliót, hogy egy parkban perdült táncra, majd sajátos módon vallott szerelmet asszonyának. De azért egy táncot vele is lejthetett volna, nem csak az autóval.

A twerkelés (seggrázás, fenékrázás etc.) mint kifejezés a louisanai New Orleans városából indult útjára, és olyannyira meghódította a világot, hogy Emiliót is utolérte. “Természet, jó idő, twerk, twerk” – mondja, és időszakos hitvallásához mutat is egy pár lépést. A zenészt látszólag megőrjíti a tavasz. 

via GIPHY

Emilio kicsattan a boldogságtól, a gúnyáját is ledobja L. L. Junior mellett, és a feleségéről áradozik: “Látom a feleségem rotyogóját, elkezd rázni, nagyon szerelmes vagyok belé… a tipegőjét, a roncsolóját…” Ömlik az erotika és a szerelem, Emilio majd kicsattan, de neje, Horváth Tina egész hűvösen konstatálja mindezt: “Ő egy olyan táncpartner, aki igazából egyedül szeret táncolni. Neki van egy sajátos koreográfiája, mint a futballistáknak. Most, hogy megtanulta ezt a twerket, szerintem elölről twerkel a hasával, hátul mivel nincs neki semmi, ő egymagát nagyon jól elszórakoztatja.”

via GIPHY

Boldogság van, mindenki örül.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top