Sztárok

Várkonyi Andrea Bochkor Gábor exével kokettál

Miközben a legtöbb ember fázik az aktuális partnere/szerelme/férje/felesége exétől, addig más kebelbaráti viszonyt ápol vele. Várkonyi Andrea most arról beszélt, hogy őt nem zavarja a téma, sőt Bochkor Gábor egyik volt barátnőjével kifejezetten jó a viszonya.

A Micsoda nők! címen futó FEM3-produkcióban néha nemcsak a vendégekről, hanem a műsorvezető Várkonyi Andreáról is egész sokat megtudni –  legalábbis annál nyilván többet, mint amikor még csak híreket olvasott. 

via GIPHY

Az e heti adás témái közt szerepeltek az exek, és az is, hogy ki milyen viszonyban van a párja/férje volt nőjével. Mint kiderült, Várkonyi Andrea nagyon-nagyon régóta jóban van Dobó Katával, aki a régmúltban járt egy ideig Bochkor Gáborral járt, sőt amikor Várkonyi összejött a rádióssal, akkor ki is beszélték Boros Lajos egykori társát. “Nekem a Kata nagyon jó barátnőm – kezdett rá Várkonyi. – Sőt, a Kata nagyon intenzíven jelen volt az életemben, amikor én a Gáborral összejöttem, és én a Katával sok mindent meg is beszéltem a Gáborral kapcsolatban.” A többieket (Doszpotnét, Pirner Almát és Nagy Rékát) látszólag megdöbbentette az egyszerű magyarázat, miszerint most most van, az meg akkor volt. Doszpotné megjegyzi, hogy Dobó neki szimpatikus, de azért örül, hogy Doszpottal nem járt. 

Dobó Kata most éppen Zsidró Tamással pörög. Kata exe, Hajas László szerint ez így van jól, drukkol nekik. 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top