Sztárok

Árpa Attila a barátnőjéről: szexmániás, mint én

A Micsdoa nők! férfi vendégeit nem szokták kímélni, Árpa Attila is kapott zavarba ejtő kérdéseket. A mostani barátnőjéről is elárult néhány dolgot.

Arról kérdezték Várkonyi Andreáék, hogy mi a nőtípusa Árpa Attilának, és bármilyen meglepő, állítása szerint inkább a mediterrán, sötét hajú latinákra bukik. “De ez meg ugyanakkor hülyeség, mert külsőségekről beszélünk. Ha egy nő tulajdonságait kellene felsorolnom, az könnyebben menne és valószínűleg több értelme is lenne.”

Amikor belekezdett a felsorolásba, a Micsoda nők! résztvevői mind úgy érezték, mintha konkrét nőről beszélne Ápra Attila, aki egy éve mesélt először a válásáról

“Önálló, a humorérzék nagyon fontos, saját egzisztencia, tudja, hogy mit akar, nem hagyja, hogy sodorja az élet, vagy éppen a férfi, kiáll a saját dolgaiért, véleményéért. Mondom, a humor az rettenetesen fontos, szeressen élni, szeressen enni, szeressen mozogni, legyen legalább olyan szexmániás, mint én.”

Ápra végül az új barátnőjéről annyit elmondott, hogy ő ennek mind megfelel. Várkonyi Andreák szerint az ilyen nőtől a férfiak sokszor menekülnek, és Árpa ezt megerősítette. Szerinte a barátnője is azt értékelte benne. “Az ilyen nőktől megijednek a férfiak, félnek, nem tudják kezelni őket… És pont ezért vagyok én egy ilyen egyedi helyzetben, hogy amikor találkozott velem, nagyon boldog volt, hogy végre! ez nekem egy jófajta, konstruktív kihívás.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top