Sztárok

Sebestyén Balázs férfibajára van megoldás

Már-már családias a hangulat a Rádió1 reggeli műsorában, ezt lehet érezni a beszélgetésekből és a témákból is. Sebestyén Balázs betegsége is gyakorlatilag közüggyé vált.

Aki ma hallgatta a Reggeli Show-t, rögtön észrevehette, hogy Sebestyén Balázzsal valami nem stimmel. A műsorvezető repedtfazék-hangja éppen elég volt, máris kérdezni kezdték a hallgatók, mi baja van. Kolléganője, Hudák Anita pedig egy ideig hallgatta, majd jól beolvasott neki. “Ne sajnáljad már magad annyira, nincsen semmi bajod. A feleséged már egy csésze forró teát is letett eléd, légy férfi!”

Sebestyén Balázs férfibajára van megoldás

De nem csak a Reggeli Show hírolvasója oltotta le Balázst. “Pasináthának” vagy tipikus “férfibetegségnek” titulálták a baját, és a többség egyetértett abban, hogy a műsorvezető jobban szenved, mint amennyire indokolt lenne. 

Bármilyen témát is dobtak be ma reggel Vadon Janival, visszatérő poén volt Balázs hangja, aki elmondta, hogy ma csendterápiára ítéli magát, és holnapra majd jobb lesz. Na, ez majd kiderül. Ha tényleg jobban lesz, akkor beigazolódik, amit a többség állított, miszerint csak túlreagált egy kis torokfájást.

De hallgass bele, mit produkált ma Balázs: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top