Sztárok

Sarka Kata nem kíváncsi már Szabó Zsófira, elmondjuk, min vesztek össze

A két barátnő között látványosan megromlott a viszony. Úgy tudni, Szabó Zsófi a keresztfiával sem találkozhat, Sarka Kata megszakított minden kapcsolatot.

A Bors úgy tudja, Hajdú Péternek is köze van a viszályhoz. Szabó Zsófi a Frizbiben járt, ahol látványosan kibékültek a tévéssel, miután Zsófi Péterék válásában Kata mellé állt. Ez még rendben lett volna, Zsófi viszont kamerán kívül pletykálni kezdett arról, mit csinál Kata mostanság, állítja egy informátor.

Sarka Kata nem kíváncsi már Szabó Zsófira, elmondjuk, min vesztek össze

“Amikor Kata megtudta, hogy Zsófi kiadta Péternek, megszakított vele minden kapcsolatot, mert úgy érezte, hogy barátnője elárulta őt. Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett. Kata nemcsak hogy meg van győződve erről a kalandról, hanem bizonyíték is van a kezében. Ugyancsak rossz néven vette, hogy annak idején erről nem szólt neki Zsófi. Ez a két dolog annyira megingatta a bizalmát, hogy finoman szólva nem keresi a társaságát” – foglalta össze a drámát egy jól értesült forrás.

A két főszereplő nem kommentálta érdemben a fentieket. Sarka Kata nem cáfolta a történteket, Zsófi szerint viszont minden a legnagyobb rendben van, szó sincs a barátság összeomlásáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top