Sztárok

Lengyel Tamás szakított a barátnőjével

A Válótársak és A mi kis falunk sztárja, Lengyel Tamás és kedvese között véget ért a szerelem. A színész meg fogja gyászolni a szakítást.

Szakított két év elteltével a 39 éves Lengyel Tamás és párja, írja a Blikk. A színész szűkszavúan annyit nyilatkozott a lapnak: “Mint minden ember életében, az én életemben is vannak kapcsolatok, amelyek sajnos befejeződnek, de ezek részletei kizárólag rám és a volt barátnőmre tartoznak.”

Viszont valószínűleg nem marad sokáig egyedül. Állítólag már látták is egy új hölggyel ismerkedni a budapesti éjszakában. Egy korábbi interjúban Lengyel Tamás “mély érzésű férfiként” írja le magát, aki “egy szakítás után meggyászolja a másik elvesztését.”

Bárhogyan is, Lengyel Tamás ritkán nyilatkozik és A mi kis falunk bemutatóján is csak annyit mondott nekünk: tudatosan tartja magát távol a szereplésektől, mert egy színész inkjább egy üres lap legyen a nézőknek, így bármilyen szereppel könnyebben azonosítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top