2017. 03. 27. Hajnalka
2017. 03. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Bájosak Csobot Adél és Nátán kölni képei

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Már csak néhány hónap, és Csobot Adél kiköltözik Kölnbe a családdal, de addig is gyakori vendégek a városban, ahol Istenes Bence a munkája miatt már most is hosszú heteket tölt.

Ahogy az énekesnő korábban elmesélte, még akadnak nyelvi nehézségei, de gőzerővel azon igyekszik, hogy megtanuljon németül. Persze ez könnyebben megy, amikor Németországban tartózkodik, mint amikor nyelvkönyvekből magol.

Csobot Adél a munkája miatt még többnyire itthon van, de mert Bence a márciust végig Kölnben töltötte, az énekesnő meglátogatta a párját. Néhány cuki fotót is készített gyerekével. Nátánnak például már most egyértelmű, hogy melyik sportot KELL majd szeretnie. 

Istenes Bence hamarosan a Survivor forgatása miatt másfél hónapot távol lesz a családjától, ezért is szerencsés, hogy ezúttal Csobot Adélnak belefért az idejébe, hogy meglátogassa a párját. 

Korábban a pár elmesélte: Bence januárban csak négy napot töltött Magyarországon, februárban is csak három hetet volt itthon, ami komoly próbatétel számukra.

„Többnyire telefonon tartottuk a kapcsolatot. Még arról is készítettem egy kis videót, hogy éppen Nátánt fürdetem” – mesélte Adél. 

Bár a következő hetek még nehezek lesznek, de a nyári költözés ideje egyre közeledik. A legfrissebb képek tanúsága szerint Adél is kezd megszokni kint, sőt láthatóan élvezi a környezetét. 

Istenes Bence pedig boldogabb nem is lehetne, amiért a családja is kint van vele. Nézd, milyen bájosak a közös képeik.

   

  „Ha diszkó van, majd leszakad alattunk a klubhelyiség” – bemutatjuk az ösküi iskola másodikosait
  Olvass tovább

  Hozzászólások  ( 0 )
  blog comments powered by Disqus
  Bájosak Csobot Adél és Nátán kölni képei