2017. 08. 18. Ilona

Gólyahír: Trokán Péter nagypapa lesz

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Trokán Anna már a hatodik hónapban jár, és nyáron ad majd életet első gyermekének. A picit az egész család nagyon várja már.
2017. 03. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„A bátyámnak, aki csak másfél évvel idősebb nálam, szintén két lánya van, viszont már négy unokája. Hosszú évek óta irigyeltem, persze Annának és Nórának ezt nem mondtam” – mesélte Trokán Péter a Borsnak, majd azt is hozzátette, madarat lehetne fogatni vele és komoly tervei vannak a nyáron érkező első unokájával, akit kiskrapeknak hív.

„Most úgy néz ki, hogy fiúunokám lesz, így egy kicsit javul majd a nemek aránya családon belül, de már jeleztem a lányoknak, hogy azért még így sem jön ki egy focicsapat, tessék igyekezni” – folytatta Trokán Péter, aki szerint jó érzés apának lenni, de nagypapának lesz az igazi. „Rengeteg szeretet kaptam az életben a közönségtől, a kollégáktól, a legbiztosabb, legtisztább öröm a lányaimtól érkezett. Alig várom, hogy megtudjam végre, mennyi szeretetet adhat egy nagypapának ez a kriskrapek.”

Nemcsak a leendő nagypapa, de a nagymama is nagyon izgatott az unoka miatt. Papadimitriu Athina az MTVA Családbarát című műsorában kotyogta ki az örömhírt. „Felhatalmazásom nincs rá, de hadd meséljem el, nagymama leszek. Anna lányom már a felénél jár, végre a sok nő után lesz egy fiú is a családban” – mesélte büszkén.

Olvass még többet Trokán Péterről az NLCafé oldalán: 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus