Sztárok

Oszter Sándor felesége tudja, hogy férje megcsalta őt

Failoni Donatella őszintén beszélt arról, milyen Oszter Sándor feleségének lenni, de beszélt arról, milyen apa a színész és arról is, hogy állnak a féltékenységgel.

“Köztünk nagyon különleges kapcsolat van. Olyan, amit szerintem senki nem ért meg” – mondta interjújában a Borsnak a neves zongoraművésznő, Failoni Donatella. Elismerte, bár nem volt könnyű dolog Oszter Sándor feleségének lenni, a végtelen türelmének és a különleges kapcsolatuknak köszönhetően immár 40 éve alkotnak egy párt.

“Amikor megismerkedtünk, engem nem érdekelt, hogy ő híres, hiszen az egész életemet híres emberek között töltöttem” – vallja be, majd elárulta, a leginkább az vonzotta későbbi férjében, hogy okos volt, és hogy reggel ötig tudott vele beszélgetni. “Még az sem nagyon érdekelt, hogy jóképű, bár az nem hátrány.”

Oszter Sándor felesége tudja, hogy férje megcsalta őt

A zongoraművésznő azt mondja, miután Oszter Sándor eljátszotta Rózsa Sándor szerepét, volt, hogy napi 30 névtelen telefont kaptak. “Nem állítom, hogy mindig hű volt hozzám, sőt, biztos, hogy nem. De soha nem árult el, és ez a lényeg. Ha bárki kicsit közelebb akart kerülni hozzá, azonnal vége lett a kalandnak, azt nem. Átmeneti kapcsolat, semmi több. Körülbelül annyit jelentett, mintha elnyalt volna egy fagylaltot.”

Donatella beszélt arról is, hogy lányuk születése megváltoztatta férjét, igaz, a gyerek körüli teendőkben nem feltétlenül segített. “Imádta a gyereket, de egyszer vitte el az óvodába, akkor is fordítva gombolta be az ingecskéjét” – mondta a zongoraművésznő, akinek annak ellenére is szép számmal akadnak hódolói, hogy már betöltötte a hetvenet. “Sosem merengtem, hogy otthagyom Sándort. Dehogy! Pedig voltak, vannak körülöttem férfiak.”

Olvass még többet Oszter Sándorról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top