Sztárok

Nehezen dolgozta fel válását Xantus Barbara

Xantus Barbara a Blikknek vallott arról, milyen nehéz időszak áll mögötte. A színésznő terápiával dolgozta fel válását.

Xantus Barbara 20 évig volt Szurdi Miklós felesége. A színésznő a Blikknek mesélt négy évvel ezelőtti válásáról, és a nehézségekről. “Egyáltalán nem bánok semmit, amin keresztülmentem a válásom után. Ezek az érzések, tapasztalatok kellettek ahhoz az énemhez, aki most vagyok. Sokszor elgondolkodom, hogy milyen mélypontokat jártam be, de ezek mind hozzátettek az életemhez, és ha voltak is könnyekkel teli pillanatok, ma már megtanultam nevetni az egészen” – mesélte Xantus Barbara.

“Van, aki szakemberhez fordul, van, aki a természetgyógyászatban hisz, én a filmeket választottam. Nagyjából negyven film közül szemezgettem, amelyek annyira kikapcsolták az agyam, hogy sokkal könnyebb volt feldolgozni az érzéseimet. Később megtudtam, hogy valóban létezik ilyen terápia, és tapasztalatból mondhatom, hogy remek öngyógyító módszer, valóban hatásos” – mondta a színésznő.

Nehezen dolgozta fel válását Xantus Barbara

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top