Sztárok

Úgy szép a celeb, ha dühöng – idegrohamot kapott hírességek legszebb pillanatai

Üvöltözés, fojtott hangon előadott fenyegetőzés, némaságában kifejező agresszív pantomim – van itt minden. Mert, amikor valaki a reflektorfényben éli az életét, minden megesik.

Néha még a legszentebb embereknél is elszakad a cérna – csak ők a többséghez hasonlóan általában el tudnak bújni valahova a frusztrációjukkal. Nem így szegény celebek, akik többnyire nem szentek, és általában akkor is van egy kamera (vagy valamilyen kép- és hangrögzítő eszköz) a közelükben, amikor kiborulnak, begurulnak, elkapatják magukat. A kínos felvételek legjavát válogattuk össze.

Mel Gibson

A hollywoodi botránykirály, Mel Gibson és Oksana Grigorieva fizikai bántalmazásról szóló vádakkal, távoltartó végzéssel és gyermekelhelyezési perrel súlyosbított szakítása eleve csúnya történet volt, de akkor vált csak igazán rúttá, amikor előkerült néhány felvétel a színész telefonos dührohamairól. Már az első is elképesztő darab: a sztár állítólagos mellimplantátumai és szűk ruhái miatt támadja exét, majd közli vele, hogy csak az ő hibája lesz, ha “megerőszakolja egy csapat nigger”, ráadásul mindezt még csak nem is üvöltözve adja elő, hanem olyan vérfagyasztóan fojtott hangon, mintha épp Walter White szerepére gyúrna.

Nagy Feró

Fojtott hangról itt szó sincs: a tavaly óta nagypapaként is bizonyító Nagy Feró 11-ig tekert hangerővel alkotott véleményt szerinte unalmas és mesterkélt vacsorapartnereiről a Hal a tortán forgatásán. Egy rockénekestől ez persze valahol természetes is, bár alighanem van igazság a vizespohárból fogyasztott pálinkáról beszélő Zsidró Tamásék szavaiban is. Mindenesetre “rock and roll van”.

Damu Roland

Gyorsan tegyük hozzá: a rock and roll elkötelezett híveiként is csak az ezüstérmet tudjuk odaítélni Ferónak a Hal a tortán legütősebb dührohamáért folyó versenyben, mert az abszolút bajnok a lányáért nemrég csúnya háborút indító Damu Roland, aki már reggel hétkor pucolta a marhapörköltet, ezért nem nagyon akarta elfogadni, hogy más legyen helyette a győztes.

Alec Baldwin

Mi viszi rá az embert, hogy azt üvöltse a lánya üzenetrögzítőjére: “majd én helyreraklak, te pimasz, ostoba kis disznó”? Kérdezzük talán a nemrég ismét apává vált Alec Baldwint, aki pontosan ezt kiabálta a kagylóba.

Mike Tyson

Egy bokszolótól tulajdonképpen el is várják, hogy meccs előtt pörögjön be riválisával szemben, és az ilyesmi sokszor nem több egy jól eljátszott szerepnél. Mike Tyson viszont e téren is külön iskolát képviselt: neki már a szorítóból jövet, egy 78 másodperc alatt elért győzelmet követően sikerült felspannolnia magát következő ellenfele, Lennox Lewis ellen egy interjúban. Bár elhunyt barátjától, családjától, istentől és Mohamedtől indult, a riporter kérdéseit szinte teljesen figyelmen kívül hagyó ökölvívó rövid úton ott kötött ki, hogy megeszi Lewis gyerekeit.

VV Kinga

A magyar valóságshow-k történetében jó néhány hiszti és dühroham akad, de olyan kompakt formában és elemi erővel a mai napig sem tudott senki hangot adni a frusztrációjának, mint Kutai Kinga. Repertoárja legklasszikusabb darabja “F…omatb…eg” címen ismert, és egyszerűen megunhatatlan.

Kanye West

Az óriási egóval megáldott rapper történelmi jelentőségű létezése során természetesen nem csak egyszer kapott dührohamot, és terjedelmileg sem feltétlenül éri be annyival, mint a többiek: tavaly például egyik koncertjén röpke tizenöt percet háborgott az MTV-ről, Beyoncéről, Jay-Z-ről, saját nagyságáról, szomorúságáról és hasonlóan fontos témákról, harciasan elkiabált mondanivalóját itt-ott artikulálatlan rikoltozással és tébolyult vihogással is megfűszerezve. A produkció fényét külön emelte, hogy minderre alig pár dal előadása után kerített sort, amikor pedig mindent elmondott, a mikrofont földhöz vágva távozott a színpadról, és vissza se ment.

Cristiano Ronaldo

Az igazán nagy művészeknek persze szavakra sincs szükségük. Tavaly nyáron Magyarország például egy lényegét tekintve néma képsorért rajongott napokig, amelyen Cristiano Ronaldo hisztizik egy válogatottunktól kapott gól után – és el kell ismerni, hogy ezen a mutatványon tényleg csak rontana a hang.

Úgy szép a celeb, ha dühöng – idegrohamot kapott hírességek legszebb pillanatai

Christian Bale

Erős volt a mezőny eddig is, de azért így a végén mondjuk ki: ahhoz nagyon nagyot kellene gurítania valakinek, hogy sikerüljön letaszítani a trónról a celebdührohamok koronázatlan királyát, Christian Bale-t. A színésznek a Terminátor – Megváltás forgatásán gurult el a gyógyszere, miután egy stábtag többször is belegyalogolt a képbe, és onnantól nem volt megállás, jött a fuckcunami, az üvöltés, a rikoltozás, a nincsbocsánat, meg minden más is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top