2017. 08. 18. Ilona

Ezzel az ausztrál modellel partizott Vilmos herceg

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Miközben Vilmos herceg és Katalin hercegné repülője hamarosan leszáll Párizsban – ahol a herceg kereken 20 éve nem járt –, a lapok továbbra is a trónörökös svájci bulizásáról írnak. Már megszólalt a titokzatos ausztrál modell anyja is, aki szerint a lánya „soha nem keveredne ilyen kínos helyzetbe”. Na, kinek van igaz?
2017. 03. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Alig több mint 24 órája kerültek fel az internetre azok a felvételek, amelyeken Vilmos herceg és Sophie Taylor ausztrál modell látható egy buliban. Először csak egy videó lett nyilvános, ahol a kétszeres apa a barátaival táncol. Láthatóan jól érezte magát a brit trónörökös Vilmos herceg, de ezeken a felvételeken még nem látható mellette Sophie.

Aztán felkerültek a netre a fotók is, amelyeket már Vilmos és az ausztrál modell közösen bulizik egy svájci üdülőhelyen.

A 24 éves Sophie Taylor állítólag „sokkot kapott”, miután meglátta a fotóját a brit napilapok címlapján. „Sophie azt mondta, hogy találkoztak a szórakozóhelyen, és megittak néhány italt a barátaikkal. A lányom szerint Vilmos elragadó volt, nemcsak vele, hanem mindenkivel a társaságban” – ezt márt az ausztrál modell anyja, Joni-Jane nyilatkozta a The Daily Telegraphnak. Az asszony kijelentette, hogy nincs semmilyen romantikus viszony Vilmos herceg és a lánya között, Sophie párja ugyanis egy Aaron Goodfellow nevű séf. „Kizártnak tartom, hogy a lányom ilyen kínos szituációba keveredett volna.”

Nyilván Vilmos herceget azonnal „elővette” a brit sajtó, és kritikus cikkekben taglalták, hogy miért jár síelni és bulizni, amíg a két gyereke otthon van, neje pedig hivatalos eseményeken vesz részt.

Ezzel az ausztrál modellel partizott Vilmos herceg

A Kensington-palota természetesen nem kommentálta az eseményeket és a cikkeket. Az azonban biztos, hogy pénteken délelőtt Vilmos herceg és Katalin hercegné megérkeznek Párizsba, ahol számos hivatalos eseményen vesznek majd részt. A házaspár viselkedéséből, mozdulataiból valószínűleg sokan találgatásokba kezdenek majd. Ugyanakkor a legvalószínűbb, hogy egy egyszerű buliról volt szó Svájcban. Katalin pedig pontosan tudja, hogy mennyire nehéz lesz a következő két nap Vilmos számára, akinek anyja kereken 20 évvel ezelőtt Párizsban halt meg, és a trónörökös azóta egyszer sem tette be a lábát a francia fővárosba.

Ezzel az ausztrál modellel partizott Vilmos herceg
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus