Sztárok

Sebestyén Balázsnak balszerencsés napja van

Nem indult jól Sebestyén Balázs reggele, és ahogy elnéztük az autóját, megértettük, miről is beszél. Végül a kisebb baleset után már képes volt nevetni is.

Éppen a garázsból állt ki, amikor sikerült egy kicsit lezúznia a kocsiját a Rádió1 műsorvezetőjének. Sebestyén Balázs a Facebook-oldalán képet is megosztott erről, amelyhez csak ennyit írt:  

“Azt írta a horoszkópom, amibe ma belevágok biztos, hogy sikerül! ????Erre levittem a tükrömet! Ilyenkor vajon az ember egész napja ilyen balszerencsés lesz, mert akkor hazamegyek lefekszem és fel sem kelek egész nap?!????Fújok rá egy kis WD 40- et, hátha segít!????” 

fotó: Facebook/Sebestyén Balázs
Fotó: Facebook/Sebestyén Balázs

A Reggeli Show visszatérő témája volt ma mindez, bár sok részlet nem derült ki. Annyit viszont azóta megtudtunk, tulajdonképpen Balázs felesége, Viki túl középre parkolt a kétállásos garázsukban, a műsorvezető pedig talán csak rutinból állt ki reggel, és nem figyelt oda. Mindez persze távolról sem tragédia, legfeljebb csak annyiból bosszantó, hogy Balázsék most mennek egy egynapos kocsiútra.

Szerencsére Vadon Jani megígérte, hogy megszigszalagozza a kocsi tükrét. Végül sikerült is, bár az eredményről Balázs elég furcsán számolt be. Ha te ebből megmondod, hogy reparálta meg a tükröt, vagy azt, hogyan sikerült a javítás, akkor le a kalappal. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top