Liptai Claudia: nehéz a testi visszarendeződés

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Négy hónapja hozta világra Liptai Claudia a kisfiát, Marcellt, és azóta a Kincsem című film premierje volt az első alkalom, hogy nyilvános eseményen is részt vett.
2017. 03. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Nem győzték dicsérni, milyen csinos a műsorvezető, aki csak úgy sugárzott a boldogságtól. A párjával, Pataki Ádámmal érkezett a vetítésre, és most már a mestercukrász is rutinosan mozgott a kamerák előtt. 

Liptai Claudia: nehéz a testi visszarendeződés

Liptai Claudia négy hónapja szült, és eddig csak a közösségi oldalára töltött fel néha képeket, vagy a BEST magazinnak mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjai. „Mostanáig nem is gondolkoztam másként, csak anyaüzemmódban. Természetesen, amennyire a fáradtság engedte, nagyon figyeltem arra, hogy Ádám ne csak az elcsigázott, kitérdelt arcú nőt kapja. Nem volt nehéz: egyrészt mert imádom, másrészt mert annyira türelmes hozzám, hogy ez rengeteget segített abban, hogy néha erőmön felül is kedveskedjek neki” – olvasható a Bestben Liptai Claudia legújabb naplórészlete. 

A Kincsem bemutatóján pedig tényleg nem meglepő, hogy annyi bókot bezsebelhetett a műsorvezető, aki láthatóan jól érezte magát a mozis estén. 

Ahogy a Bestnek elárulta, nem szégyelli a hiúságát és úgy érzi, most tud már magával is foglalkozni egy kicsit. „Megpróbálkozom a testi visszarendeződéssel is. Nagyon nehéz. Sok türelem kell hozzá.”

Liptai Claudia: nehéz a testi visszarendeződés

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus