Sztárok

Csuja Imre a fia haláláról: magamat hibáztattam

Ha valakinek meghal a házastársa, özvegy, ha a szülője, akkor árva, de ha a gyereke, arra nincsen szó. Csuja Imre átélte azt a fájdalmat, milyen eltemetni a gyerekét.

Az Üvegtigrisben Csokiként ismertük meg, A mi kis falunk polgármesterként Csuja Imre hétről hétre szórakoztatja a nézőket, közben humoros interjúkat ad, de most egy egészen más oldalát mutatja meg. Először a BEST magazinnak mesél a gyereke elvesztéséről. 

Bár a közeli ismerősei, kollégái tudtak a családi tragédiákról, a nyilvánosság előtt ez tabu téma volt. Csuja Imre most azért beszél a fia öngyilkosságáról, mert azt reméli, talán másnak segíthet ezzel. “Meghalt a fiam. Tizennégy éve történt, de még ma is beszélünk róla a feleségemmel. Sokáig hibáztattam magam, hogy gyanútlan voltam, gyanútlanok voltunk.”

A részleteket is azért meséli el, mert úgy érzi, talán megakadályozhatták volna a tragédiát. Fia és a lánya viszonylag kevés sérüléssel “úszták meg” a testvérük halálát, de az életük így is megváltozott. 

Csuja Imre a fia haláláról: magamat hibáztattam

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top