Sztárok

Hujber Ferenc összeomlásától tartanak

Sokan arról beszélnek, hogy Hujber Feri talán csak színészkedett a Mokkában. De vannak, akik komolyan aggódnak a színész zavart viselkedése miatt.

Napok óta Hujber Feri mokkás botrányaitól hangos a sajtó. A barátai és az ismerősi mindeközben attól tartanak, hogy a színész furcsa viselkedése komoly veszélyt jelezhet. “Teljesen úgy viselkedik, mint a két évvel ezelőtti kórházba kerülése előtti időkben. Őszintén tartunk attól, hogy újra visszaesik, és újra el­kezdi pusztítani magát, inni fog, vagy valami még rosszabbat tesz. Ha így folytatja, megint életveszélyes állapotba ke­rülhet, mint két éve”  mondta el a Blikknek Hujber Feri egyik ismerőse.

Egy kollégája pedig amiatt aggódik, hogy Hujber Feri ebben az állapotban vajon képes lesz­-e elvégezni a feladatát a Valami Amerika 3. forgatásán, amely nemsokára elkezdődik. A színész ugyanis igent mondott Herendi Gábornak, és szeretne részt venni a folytatásban. Reméljük, képes lesz rá.

Hujber Ferenc összeomlásától tartanak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top