Sztárok

Két éve tart Erős Antónia és Barnabás kapcsolata – erre nincs magyarázat

Az első pillanattól olyan összhang volt közöttük, mintha egy külön burokba kerültek volna. Ilyen volt, amikor Erős Antónia először találkozott Barnabással.

Nem egyedi eset, hogy valaki rajong egy ismert emberért, de Erős Antóniát is meglepte, ami történt vele. “A lassan 20 évnyi híradózás alatt akadt pár szerelmes levél is. Ma már nem a kézzel írott a jellemző, inkább a virtuális rózsacsokrokkal bombáznak”  mesélte a műsorvezető a Story magazinnak.

Miközben Antónia már hozzászkott a bókokhoz, azt beismerte, Barnabás rajongása egészen egyedülálló. Bár az egész család körbevette őket az első találkozásukkor, érezhető a kettőjük közötti kapocs, amire a híradósnak egészen más a magyarázata, mint Barnabás családjának.

“Talán egy előző életbeli kapcsolat lehet a magyarázat. Ha ugyan van ilyen egyáltalán…”  mondta Barnabás édesanyja a magazinnak, ahol először olvashatunk a kisfiú és a híradós különös kapcsolatáról, ami két éve tart. 

Két éve tart Erős Antónia és Barnabás kapcsolata, erre nincs magyarázat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top