Sztárok

Szinetár Dóra babát vár

Szinetár Dóra nagy örömhírt jelentett be. Negyvenévesen a harmadik gyermekét várja, már a negyedik hónapban van. Beteljesült Makranczi Zalánnal öt éve tartó szerelme.

Hatalmas a boldogság Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán háza táján. A színésznő bejelentette, hogy kisbabát vár, aminek a gyermekei, a 20 éves Marci és a 9 éves Zorka is  nagyon örülnek. “Igen, hatalmas az öröm, pár hónap múlva megérkezik öt éve tartó szerelmünk gyümölcse. Tíz évente vagyok várandós – nevetett –, 20 évesen az ember jó értelemben könnyed, laza, tudatlan, hozzám sem jutottak el a rémtörténetek, így teljes lelkesedéssel élveztem ennek az időszaknak minden percét és az anyaságot is. Negyvenévesen egy kicsit más a helyzet, bár szerencsére az orvosom egy tündér, nem sokkol mindenféle szörnyű lehetőséggel, miközben felelősen felkészít mindenre. De azt tapasztalom, hogy most sokkal mélyebben át tudom élni azt, milyen is, amikor egy kis emberi élet elkezdődik a pocakomban” – árulta el Szinetár Dóra a Blikknek.

Fotó: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub
Fotó: facebook.com/Szinetár-Dóra-Official-Fanclub

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top