Sztárok

Régi kedvenc tér vissza a Barátok köztbe

Már kisfiúként is a napi sorozat egyik oszlopos tagja volt. Fontos szereplő tért vissza a Barátok köztbe. Ám alaposan megváltozott, amióta nem láttuk.

A Barátok közt Berényi Bandikáját alakító Bereczki Gergő gimnáziumi tanulmányai miatt hagyta ott a sorozatot öt évvel ezelőtt, most azonban egy időre visszatér, hogy felkavarja a kedélyeket a Mátyás király téren. A szöszke kisfiú teljesen megváltozott, rá sem ismernénk, Bereczki Gergő felnőtt, idén érettségizik és örül, hogy ismét a Barátok közt csapatába tartozhat. Bár a szerepléssel járó hírnév sosem érdekelte. Sőt sokszor inkább kellemetlen volt, hogy felismerték. “Nem érdekelt soha, hogy felismerjenek az utcán. Én ebből nem akartam soha hasznot húzni. Ez számomra munka volt. Nyilván a következményeit, hogy felismernek, akármennyire kellemetlen volt, vagy nem volt kellemetlen különböző szituációkban, muszáj volt elviselni és kellőképpen kezelni” –mondta el a Story Extrának.

Régi kedvenc tér vissza a Barátok köztbe
Fotók: Barátok közt
Fotók: Barátok közt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top