Sztárok

Megszületett Vágó István unokája

68 évesen lett nagypapa az ország kedvenc kvízmestere. Vágó István már most arra vár, hogy unokája beszélni kezdjen, és elkezdődjön a miért-korszak.

2016 szeptemberében érkezett a hír, hogy Vágó István nagypapa lesz. A kvízmester fia, Péter akkor így nyilatkozott: “Egy barátom babavárójára készültünk éppen, amikor megtudtuk, hogy Emese babát vár. Nagyon boldogok voltunk mindketten, főleg amikor pár nappal később az orvos is megerősítette a jó hírt. Szóval igen, márciusban megszületik az első gyermekünkEmese szülei sírva fakadtak, de apuéknál is nagy volt a boldogság. Olyannyira, hogy apu például, amióta tudja, hogy Emese babát vár, nem gyújt rá, amikor ott vagyunk, ami valljuk be, tőle hatalmas dolog.” Vágó akkor mindehhez hozzátette:Én csak akkor fogok rá felügyelni, ha már tud beszélni. Alig várom, hogy kérdezzen, és hogy mindenre megtanítsam, bár attól tartok, inkább ő fog majd engem oktatni a világról, ha eljön az idő.”

Megszületett Vágó István unokája

Ez a pillanat pedig erősen közeleg, főleg, hogy a Blikk szerint Vágó István unokája múlt hétvégén megszületett. A kisfiút Borisznak nevezték el, a lap megjegyzi, hogy a baba és az anyuka is jól vannak. “Nagyon boldogok vagyunk. Várom már, hogy a miért-korszakába érkezzen, hogy aztán elkezdhessem az ismeretterjesztését. A fiammal megbeszéltük, hogy ha már itt van az ideje, én is részt vehetek a szellemi tanításában” – nyilatkozta Vágó a lapnak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top