Sztárok

Sarka Kata helyretette a dolgokat: hazugság az, ha valaki az ellenkezőjét állítja

Az elmúlt hetekben nem először mondta el Sarka Kata, hogy a magánéletéről nem kíván nyilatkozni. Méltósággal viselte a róla szóló írásokat, most viszont betelt a pohár. Te mit gondolsz, jogos?

Ahogy a Story-gálán is elmondta Sarka Kata: nem szeretne a magánéletéről beszélni, mert úgy érzi, ezzel szolgálja a gyerekei érdekeit. Két napja ismét szükségét érezte annak, hogy elmondja ugyanezt: 

“Sziasztok! Talán emlékeztek rá, egy hónappal ezelőtt kiraktam egy posztot arról, hogy többet nem nyilatkozom a sajtónak a magánéletemről. Ennek ellenére azóta is folyamatosan szalagcímeken idéznek az állítólagos »nyilatkozataimból«, miközben AZÓTA NEM NYILATKOZTAM SENKINEK! Minden egyéb állítással ellentétben, a teljes csendet választottam, és ez a jövőben is így marad. 

Azért jutottam erre az elhatározásra, mert szeretném megkímélni a gyermekeimet a rosszindulatú pletykáktól. Ehhez nagyon határozottan tartom magam! A legkülönfélébb sajtótermékeknél idegen emberek döntik el helyettem, hogy érzem magam, milyen a lelkiállapotom jelenleg, hogy nevelem a gyermekeimet, miközben senki sem lát bele a hétköznapjainkba. Én is csak arra vágyom, hogy kiegyensúlyozottnak és boldognak lássam Noncsit és Dávidkát, de ehhez arra is szükségünk van, hogy a külvilág is tiszteletben tartsa a magánéletünket. Két fantasztikus gyermek édesanyja lehetek és ez számomra a legfontosabb. Kérek minden újságírót, hogy tartsa tiszteletben a döntésemet és ne írjon le valótlan dolgokat a magánéletemről. Minden egyéb kérdéssel, vagy a Magyarország Szépével kapcsolatban nyugodtan keressétek továbbra is a sajtósomat!” – írta a Facebook-oldalára Sarka Kata, akinél betelt a pohár, amikor ismét magáról olvasott, ráadásul a szájába adtak olyat, amit állítása szerint nem is mondott. 

“Nem nyilatkoztam egy ideje semmiről, és senkiről! Hazugság az, ha valaki az ellenkezőjét állítja!”

Van, amikor mindez csak olaj a tűzre, néha éppen az ilyen helyreigazítás az, ami előre viszi a dolgokat.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top