Sztárok

Iszonyat helyes a smink nélküli Bódi Sylvi

Nem így szoktuk meg, hogy nincs rajta kence. Bódi Sylvi megváltozott, ahogy mondja: új emberré vált.

Bódi Sylvi még mindig Balin tartózkodik, ahol az Exek az édenben című új VIASAT3 produkciót forgatja. A mostanság leginkább a szörfre koncentráló modell Uluwatuból jelentkezett be, ami a hetvenes évek eleje óta a szörfösök egyik kedvelt célpontja a sziget délnyugati részén. Bódit az átlag honpolgár sminkben és drága (vagy legalábbis) elegáns és/vagy szexi ruhákban szokta meg, de íme, itt teljes, természetes valójában látható. 

Alábbit Kutáról küldte, egy önvallomással együtt. “A naplementék Kuta tengerpartjánál mindig mágikusan hatottak rám… Előhívják az első szörfös emlékeimet. Csak ülök a parton és gyönyörködöm a látványban. Boldog ember vagyok. Elmondhatatlan hogy milyen sokat kaptam az óceántól és a szörfözéstől… Új emberré váltam. A szívem csordultig tele van hálával és szeretettel.”

Kuta beach sunset has always been magical… ???? It recalls my very first memories of surfing. Sitting here and watching the sun going down makes me a very happy human. Words can't describe how much I got from the ocean and surfing… I became another person. My heart is full of gratitude and love. ???????????? A naplementék Kuta tengerpartjánál mindig mágikusan hatottak rám… ???? Elöhívják az elsö szörfös emlékeimet. Csak ülök a parton és gyönyörködöm a látványban. Boldog ember vagyok. Elmondhatatlan hogy milyen sokat kaptam az óceántól és a szörfözéstöl… Új emberré váltam. A szívem csordultig tele van hálával és szeretettel. ???????????? #Kuta #Beach #Sunset #Memories #Bali #MyFirstSurf #OnlyASurferKnowsTheFeeling #Indonesia #Grateful #SoulSurfer #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

És egy kis szörfözés a végire:

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top