Sztárok

Angelina Jolie házasságmentő tetoválásáról beszélnek

Különleges tetoválás díszeleg Angelina Jolie hátán, amelyet egy ősi módszerrel festettek rá. Az szimmetrikus jelek azt hivatottak szimbolizálni, hogy a házassági kötelék közte és Bradt Pitt között örökké tart.

A sak yant (vagy jantra), más néven buddhista tetoválás erejében rengetegen hisznek, és ahogy korábban már kiderült: Angelina Jolie ezek közé az emberek közé tartozik. Tavaly februárban pedig az egykori thai szerzetes, ma elismert tetoválóművész, Ajarn Noo Kanpai készített neki a hátára egy szimmetrikus szimbólumot. 

A dolog érdekessége, hogy nemcsak a színésznő, hanem Brad Pitt hasára is felkerültek jelek, amelyek így együtt azt szimbolizálták: ők ketten, mint férj és feleség örökké összetartoznak, a köztük lévő köteléket semmi sem szakíthatja szét. 

Jolie és Pitt házassági válságáról máig keveset lehet tudni, sokakat meglepetésként ért, amikor ez bejelentették. Most, hogy kiderült, mit is jelent Jolie tetoválása, sokan úgy gondolják, hogy a házaspár problémái biztosan évek óta tartanak, és ezért is csináltatták a közös testfestést.

Ráadásul a pár az ősi módszert választotta, amely fájdalmasabb, de ezzel is erősödik a szimbólum jelentése – mondják, akik hisznek a spirituális erejében. Sajnos Pitt és Jolie házasságát ez nem mentette meg, de ahogy a színésznő a Kambodzsában adott BBC-interjúban elmondta: “Mi egy család vagyunk és mindig is egy család leszünk. A mostani helyzet pedig erősebbé és összetartóbbá tesz bennünket.”

BBC interjú
A BBC-interjú alatt is látszott Jolie új tetoválása, csak akkor még senki nem tudta, mit jelent
BBC interjú
 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top