Sztárok

Dögös a szaunázós kép Tolvai Reniékről – Dobó Ági, Kustánczi Lia és Marton Adrienn is bevállalta

Csapatépítésen voltak, de jutott idő a lazításra is. A képeket elnézve pedig biztos, hogy Tolvai Reniék összerázódtak.

Egy igazi wellnessoázisban pihentek a lányok, és a fotókról is átjön a hangulat. A sárvári kiránduláson elengedték magukat Tolvai Reniék, és nemcsak az énekesnőt láthattuk fürdőruhában, hanem Kustánczi Liát, Marton Adrit és Dobó Ágit is. 

fotó: Borzi Vivien
fotó: Borzi Vivien

A lányok a managment cégük csapatépítőjén vettek részt a Spirit Hotelben, és a fürdésen, szaunázáson kívül még egy érdekes stresszkezelő előadáson is voltak. A mininyaraláson a lányoknak végre jutott idejük egy-egy nagyobb beszélgetésre és teljes relaxációra.

Dobó Ági második gyereke tavaly október végén született, a szépségkirálynő alakja azonban most is olyan, mint egykor. A kényeztetést pedig élvezte a kismama, akinek kevés ideje jut magára két kicsi gyerek mellett. Mint kiderült, Nataniel születése óta most először töltött egy éjszakát külön a családjától, és úgy érezte: teljesen feltöltve, kipihenve ment haza fiaihoz. 

fotó: Borzi Vivien
fotó: Borzi Vivien

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top