Pápai Joci kamerák előtt oktatta ki Majkát, nem is akárhogyan

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nem könnyű zavarba hozni Majkát, aki mindig felvállalja, ha valamit nem tud. Pápai Joci azonban úgy érezte, van olyan hiányosság, amit pótolni kell.
2017. 03. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Jó, tényleg voltak korábban is emlékezetes pillanatok ebben a típusú műsorban, de amióta az 50 milliós játszmát Majka vezeti, minden adásra jut valami. Jól áll neki ez a szerep, ez az abszolút szubjektív véleményünk, és külön dicséret, amiért nem próbálja eljátszani, hogy minden kérdésre tudja fejből a választ. 

Ezúttal sem volt ez másképp, amikor Pápai Jociék versenyeztek a döntőbe jutásért. Az egyik kérdésnél nagyon megörültek, mert A szultána sorozat rajongóiként azonnal tudták a választ. 

Pápai Joci kamerák előtt oktatta ki Majkát, nem is akárhogyan

A megkönnyebbülésüket nem is leplezték, boldogan pakolták a pénzt a helyes válaszra, miközben a 31 éves Dal-győztes, Joci megjegyezte: ideje lenne újra visszatenni a TV2-nek a sorozatot minden napra egyórásra. „Levettétek 20 perccel a végét, és most már csak kedden megy. Szóval álljatok le, és kérjük vissza állandósra!”

A nagy röhögés közepette Joci lelkesen magyarázta a részleteket Majkának, akinek lövése nem volt az egészről.

„Józsika, nekem ezzel nem segítesz, egyem meg a szíved!”

„Oktatlak, hogy nézd meg, kapcsolódj be a játékba vagy a tévébe!”

 

Látszott amúgy az adás alatt, hogy a két zenész nem most ismerte meg egymást. Korábban dolgoztak már együtt, például ezen a dalon is.

Nézd meg, hogyan szórakoztak egymással az 50 milliós játszma felvételén:

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus