Sztárok

Horgas Eszter a szakítás óta terápián van

Hónapok kellettek, mire Horgas Eszter a szakításáról tudott most beszélni, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy sikerült túltennie magát a 15 évig tartó kapcsolatán.

Nehéz olyan képet találni Horgas Eszterről, amikor nem mosolyog, de az csak a látszat, hogy az ő élete csupa vidámság. A fuvolaművész a mostani BEST magazinnak mesélt arról, mennyire megviselte a szakítás.

Horgas Eszter a szakítás óta terápián van

“Tiszta a lelkiismeretem, mindent, sőt még annál is többet megtettem, hogy megmentsem a kapcsolatunkat” – kezdte Eszter, aki a szakításról csak most, hónapokkal később képes beszélni.  

Ahogy a magazinnak elmondta, a 15 éves kapcsolatát nagyra tartja a mai napig, talán ezért is gyógyulnak olyan nehezen a lelki sebek. Különleges módszert választott, hogy talpra tudjon állni. 

“Az én kiutamhoz hozzájárul a napi négy-öt kilométeres gyaloglás és légzésterápia is. Ez a kezelés nem egyszerű, mert ilyenkor rengeteg múltbeli fájdalom tör elő az emberből. Még éjjel is felébredek arra, hogy zokogok.”

fotó: Facebook /Horgas Eszter
Fotó: Facebook /Horgas Eszter

Az új kapcsolatról, exéről és a jelenlegi életéről, hogy ki segíti át a nehézségen, csak a magazinnak mesélt további részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top