Sztárok

Erdélyi Tímea és Szente Vajk szakítottak, de nem válnak el

Öt év után ért véget Erdélyi Tímea és Szentve Vajk kapcsolata. A pár azt mondja, emberileg, barátilag támogatják egymást, de a szerelem véget ért.

Erdélyi Tímea és Szente Vajk két év után, 2012-ben házasodtak össze, azonban egy éve már külön utakon járnak, írja a Blikk. A pár békében, közösen hozta meg a döntést. Mindkét színész szülei boldog házasságben élnek, így ez nem volt egyszerű. “Sokáig meg akartunk ennek felelni, de rá kellett jönnünk, hogy egyszerűbb és boldogabb lesz az életünk, ha nem egy minta szerint próbálunk élni. Kiegyensúlyozottabbak vagyunk azóta, hogy eldöntöttük, külön folytatjuk” – meséli Vajk.

Erdélyi Tímea és Szente Vajk szakítottak, de nem válnak el

Szente Vajk szerint a munkán csúszott meg a kapcsolatuk. “Amikor egy pár közel azonos szakmában dolgozik, az embert próbáló és időt rabló. Nekem épp a házasságunk elején kezdett beindulni a munkám, rendezések, műsorvezetés, darabok írása. Ami az én saram abban, hogy ez így alakult, hogy a munkában nem fékezek. Egyszer csak azt éreztem, rabolom Timea idejét, és nem tudok vele minőségi időt együtt tölteni.”

És hogy miért nem válnak el? “Túl macerás és nincs rá időnk” – mondja Vajk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top