Sztárok

Gyászol az Oscar-díjas Deák Kristóf

A Mindenki rendezőjének nagyapja a hollywoodi díjátadót még megérte, Deák Kristóf viszont csak tegnap ért haza külföldről, ezért már nem találkozhattak.

Deák Kristófot tegnap óriási sajtóérdeklődés és a családja várta a budapesti reptéren. A hazaérkezést viszont beárnyékolta a hír, hogy a rendező nagyapja a napokban elhunyt, írja a Blikk. “Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Nem szeretnék róla bővebben beszélni, de örülök annak, hogy nagypapám megérte a díjátadót, és büszke volt rám” – mondta a lapnak Deák.

Deák Kristóf a reptérről a Bakáts téri általános iskolába ment, ahol ő és a stáb formális keretek közt fogadták a sajtót, és megmutatták az aranyszobrot is. Aminek a rendező egyébként még nem talált helyet. “Nem szeretném, ha mindig szem előtt lenne, legszívesebben olyan helyre tenném, ahol néha rá tudom csukni a szekrényajtót. Azért, mert ha ránézek, akkor kötelez. Mindig emlékeztetni fog arra, hogy valami hasonlót vagy még jobbat alkossak, és tanuljak a hibáimból” – fogalmazott.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top