Sztárok

Kamera előtt vetkőzött meztelenre Berki Krisztián

Mondjuk, van az a helyzet, amihez le is kell vetkőzni, ilyen például a fürdés, a nászéjszaka (Berki Krisztiánnak az nyáron lesz), a szaunázás, az urológiai vizsgálat vagy a hideg szauna, azaz: krioterápia.

Berki Krisztián úgy véli, nem egy átlagos pali, ami nem is csoda. Felsorolunk néhány erre vezető érvet: 

Berki Krisztián az Édes élet szerdai adásában Katus Attila edzővel mozgott, és kipróbálta a krioterápiát. Hogy mit? Hát a hidegterápiát, a japánok által kifejlesztett terápiás módszert az általános egészség javítására, megőrzésére. A terápia rendkívül alacsony hőmérsékleten, mínusz 150–190 C°-on történik. Amikor a testet ilyen hideghatásnak teszik ki, a mechanizmus beindítja a szervezet természetes védekező reakcióját, és az egészség-helyreállító folyamatát. Berki odaállt a kabin elé, ledobta a ruháit (az Édes élet vágói kitakarták a nemi szervét), és húzott be a kamrába, a mínusz 110 fokba. Utána ezt mondta: “Egy átlagember mínusz 110 fokon olyan 5-6 percet bírna, és utána meghalna. Én cirka két és fél órát voltam bent. Nem tudom, mi van velem… a képességeim ennyire jók, vagy én egy teljesen másik bolygóról jöttem?”

SZAVAZZ!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top