Sztárok

Weisz Fanni most megmagyarázza drasztikus fogyását

Rendszeresen sportol, és egészségesen táplálkozik, soványsága viszont az utóbbi időben szembetűnő. Ő azt állítja, nem a diétája vagy a mozgásmániája miatt ilyen sovány.

Választhatunk egy tetszőleges fotót Weisz Fanniról, mindegyiken látszik, milyen sovány. Ezt többen megjegyezték az elmúlt hetekben, és beszéltek betegségről, lelki bajról és megszállott diétázásról is. Most tiszta vizet önt a pohárba a modell. 

Nagyon szeretek edzeni,mert utána sokkal jobban érzem magam egész nap! @myproteinhu ????????????????

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

A Mokka vendége volt ma reggel, ahol mosolyogva válaszolt a kérdésekre.

Weisz Fanni a drasztikus fogyását most megmagyarázza

“Valójában eddig sosem voltam kövér, és nem fogytam le. Több éve ugyanígy nézek ki, de hát én egy modell vagyok, és ez a természetes kinézetem. Mondták valóban, hogy nagyon lefogytam, mi van velem.”

Weisz Fanni a drasztikus fogyását most megmagyarázza

Amikor már a sokadik ember kérdezte tőle ugyanazt, akkor Fanni is visszanézte a képeit, és ő is látta, hogy sokkal soványabbnak látszik, mint valójában. 

“Nagyon rossz szögben fogtam a fényképezőgépet, egy felső helyzetből és onnan egész soványnak tűnök. Úgyhogy igazából nem fogytam le.”

Weisz Fanni a drasztikus fogyását most megmagyarázza

Szóba került az esküvő is, a gyerekvállalás, és hogy a hírekkel ellentétben ő nagyon is úgy érzi, rendben van az élete. 

“Én magam úgy érzem, hogy igen. Persze, sajnos van egy betegségem, a pajzsmirigy. Évekkel ezelőtt a párom észrevette, hogy valahogy nem vagyok jól, folyton fáradt voltam, nem volt úgy erőm, a hajam is hullott, és éreztem, hogy valami nem stimmel. Ő mondta, hogy menjünk el orvoshoz, vért vettek, és kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van.”

Weisz Fanni a drasztikus fogyását most megmagyarázza

Fanni hozzátette, hogy az orvosát is meglepte, miért nem hízott, mert ezzel a betegséggel együtt jár, de a szakmája miatt ezt áldásnak érzi a modell. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top