Sztárok

Rákóczi Feri megmondta a magáét, és csak helyeselni tudunk

Ezerszámra írtak a nők Sebestyén Balázséknak. A Reggeli Show játékába olyan hölgyek jelentkezhettek, akik úgy érzik, elhanyagolja őket a kedvesük, akiknek a kapcsolatában megkopott a figyelem, és akik több törődést igényelnének életük párjától.

Több ezren jelentkeztek a Reggeli Show nőnapi játékába, közülük három hölgyet kapcsoltak adásba, hétfőtől szerdáig mondta el történetét egy-egy feleség.

“Ezek a hölgyek nagyon vidáman, hihetetlen öniróniával meséltek az életükről. Volt köztük hétgyermekes anyuka, egy angoltanárnő, aki éppen lakásfelújításban van, és ezért a szokottnál is kevesebb idejük van egymásra a párjával, és volt olyan feleség, aki a férjétől minden alkalomra technikai kütyüt kap ajándékba, legutóbb például optikai egeret” – mesélte Rákóczi Feri. A Rádió 1 műsorvezetője maga sem gondolta, hogy ekkora érdeklődés lesz a játék iránt, és hogy micsoda történetek kerülnek a felszínre.

Rákóczi Feri: sokan nem veszik a fáradtságot

“Megdöbbentő, hogy mennyi levél érkezett hozzánk az elmúlt napokban, hogy mennyi hölgy érzi úgy, elhanyagolja őt a párja, nem kap annyi figyelmet, amennyire szüksége lenne. Sokan nem veszik a fáradságot, hogy egy szál virággal kedveskedjenek, vagy hogy segítsenek a párjuknak kiszakadni kicsit a mindennapokból egy apró gesztussal, vagy akár egy sétával. Nagyon sok volt az ilyen történet.”

A Rádió 1 műsorvezetői a nőnapi játékukkal egy hölgynek akartak kedveskedni, de olvasva a pályázatokat úgy érzik, minden levélíró megérdemelte volna a nyereményként felajánlott kényeztető ajándékokat, de az otthoni törődést mindenképpen.

Rákóczi Feri: sokan nem veszik a fáradtságot

“A legfőbb üzenete az volt ennek a játéknak, hogy felhívjuk a férfiak figyelmét: a párjaink megérdemlik az odafigyelést, a rájuk szánt időt és energiát!” – tette hozzá Rákóczi.

A nőnapi ajándékot végül Emese nyerte, aki hétfőn beszélgetett a Rádió 1 műsorvezetőivel, és elárulta: azóta kapott virágot a férjétől is.

Sebestyén Balázs azért egy kicsit trollkodott is nőnapon, nézd meg a videóján: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top