Újabb zűr: zár alá kerültek Lagzi Lajcsi lányának festményei is

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Lassan nem telik el anélkül egy hét sem, hogy Lagzi Lajcsival kapcsolatban valami botrányszagú dolog ne látna napvilágot. Most éppen lánya, Galambos Boglárka harminc darab festményéről van szó.
Írta: | 2017. 03. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Kedden írtunk róla, hogy Lagzi Lajcsi lánya mekkorát csalódott Berki Krisztiánban, mivel a celeb-vállalkozó nem ment el Galambos Boglárka kiállítására – pedig megkapta volna azt a festményt, amit Bogi róla és neki festett. A festményeket az Alexandra áruházak egyikében (Párisi áruház – Lotz terem) állították ki, de mivel a kiadó üzleteinek több mint a felét már bezárták, a festmények is bent ragadtak. A Mokka úgy nyitotta szerda reggeli, erre a témára fókuszáló riportját beszélgetését, hogy „lefoglalták Galambos Lajos lányának festményeit”, de amint a műsorvezető végigmondta a leadet, Lagzi közölte, hogy „nem foglalták le”, csak számukra volt így értelmezhető, mivel a zár után nem jutottak hozzá a festményekhez. Most végre kiderült, hogy Lagzi és lánya már mehet a festményekért, mivel ez nem a kiadó tulajdona, így elhozhatják őket a csukott üzletből. 

Lagzi Lajcsi egyébként pontosan tudja, hogy mi az, amikor zár alá vesznek valamit, mivel ez történt a vagyonával még 2016 áprilisában.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus