Sztárok

Gundel Takács Gábor pályát vált

Felmondott a köztévénél, de nem telnek tétlenül Gundel Takács Gábor napjai. A műsorvezető tele van ötletekkel, sőt kapott egy olyan felkérést, amire ő maga sem számított.

Február másodikán derült ki, hogy Gundel Takács Gábor felmondott a köztévénél. Mint később elárulta, döntését a Maradj talpon! miatt hozta meg, mégpedig azért, mert a kollégáival méltatlanul bánt a csatorna. Gundel ezek után elvállalta a 2024-es budapesti olimpiai pályázat szóvivői pozícióját, ráadásul társadalmi munkában, de mint ismeretes: március 1-én a pályázatot visszavonta Budapest

Gundel Takács Gábor pályát vált

Gundel Takács Gábor most a Borsnak nyilatkozott, és elmondta, hogy feltehetőleg egy darab erejéig színpadra áll, méghozzá egy főkomornyik szerepében. “Attól, hogy játszom egy darabban, még nem leszek színész – mondta. – Már ősszel felkérést kaptam, de majd csak májusban mondok végleges igent, mert még nem tudom, hol fogok dolgozni, mit fogok csinálni. Ez rossz időszak, mert május–júniusig mindenkinek megvannak a műsorai, emberei. Amiről én beszélgetek kollégákkal, az kilencven százalékban az őszt érinti.” Az interjúban Gundel Takács megjegyezte, hogy vannak ötletei a jövőt illetősen, és hozzátette, hogy amiket eddig csinált (show-, kvíz és sportműsorok), azokat szívesen csinálná ezután is, csak egyet előre lépve, és nem akar egyetlen televízióhoz sem elszegődni – inkább szeretne műsorokra, ötletekre szerződni olyan emberekkel, akikkel eddig is szívesen dolgozott. “Akikkel csináltam a Maradj talpon! jelentős részét, azokkal együtt dolgozom vagy tíz éve. Már az Áll az alkut is velük készítettük. Ez csapatjáték, olyan mint a Forma–1. Kell egy csapat, akikkel lehet versenyt nyerni. Ezért elsősorban velük képzelem a jövőt, de nem kizárólagosan.”

Gundel Takács elmondta azt is, hogy felesége türelmesen viseli a mostani helyzetet, nem véletlen vannak együtt 26 éve, és megjegyezte, hogy három gyerekének is példát kell mutatnia. “A fontos döntéseimet mindig a szívemre hallgatva hoztam meg, ha az eszemre hallgatnék, másként alakult volna minden.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top