Sztárok

VV Mici és VV Krisztián durvábbak, mint a villában – autóban, kamera előtt nyomulnak

Hol máshol? A villa már bezárt, a kamerához pedig hozzászoktak. Mindeközben: VV Mici elhatározta, hogy lefogy, VV Krisztián pedig elhatározta, hogy megakadályozza ebben.

Anno VV Krisztián és VV Mici maszatolásától zengett a VV8, a műsor vége óta viszont csak mérsékelten tudósít a sajtó a páros életéről. Pedig vannak erős pillanatok. 

Könnyűvel kezdünk:

Blikk most a Kiskegyedre hivatkozva azt írja, hogy VV Mici fogyókúrázik, azaz csökkentette a szénhidrátbevitelt, és hogy ez a párjának, a bika felsőtestéről és pipaszár lábáról ismert VV Krisztiánnak nem tetszik. “Kriszián nem szeretné, hogy nagyon lefogyjak, olykor még etetni is próbál esténként, de én nem engedek a kísértésnek. Tavaly karácsonykor 79 kiló voltam, most 76 vagyok, ami a 168 centis magasságomhoz egy picit sok. Legalább 70 kilóra szeretnék lefogyni” – közölte Mici.

Behúzott hassal: 

????????????????

Noémi Dudás ????❤️???? VV8 ???????? (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Nehézzel folytatjuk:

A két egykori villalakó énekesi és tátogási kvalitásait nem ismerték követőik, de még mielőtt bárki kérte volna tőlük, maguk indították be Youtube-csatornájukat, melyen egyelőre egy saját videó van. Innen nézve úgy fest, hogy a csúcsról indulunk, és csak lejjebb van tovább, de így volt már ez a villában is, hogy az első numeránál hihettük volna, hogy vége van, aztán tessék, azt hallgatta odabent mindenki, ahogy a páros folyamatosan zsezseg, kurjant, rikolt, zajozik.
Ilyenek voltak (ahogy haladunk lejjebb, úgy lesz egyre erősebb a szex):

Egyéni elbírálás alá esik, vagy mondhatjuk úgy: másféle perverzió, hogy ki mit szeret nézni, mindenesetre Mici és Krisztián autós jelenete van olyan erős, mint a cuppogósak. Kiemelünk egy részt: 

És idebiggyesztjük az egészet. (Megjegyzendő: beköszönésnél VV Krisztián olyan tökéletesen veszi le a napszemüveget, mintha harcedzett rendező instruálná a mozdulatot.)

SZAVAZZ!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top