Sztárok

Szabó Győző kiterült Lengyel Tamás kocsiján

Ha azt mondjuk, hogy szakértőt is bevontak abba a jelenetbe, amikor Lengyel Tamás elgázolta Szabó Győzőt, akkor azért sejthetjük, milyen komolyan vették a jelenetet.

A mi kis falunk forgatásán kisebb riadalom volt, amikor a kissé kótyagos közmunkást, Szifont alakító Debre­czeny Csabának nem sikerült a tó partján megállnia egy hatalmas traktorral, így a jármű a vízben kötött ki. Volt is riadalom az RTL Klub sorozatának stábtagjai között, a tulajdonos rémülten próbálta a színészt instruálni a partról, hiába.

Ennél nagyobb baj azonban nem történhet, ahogy a sorozat rendezője, Kapitány Iván elmondta, a legtöbb jelenet, ami veszélyesnek tűnik, az valójában nem az. A héten látható részben például Lengyel Tamás elgázolja Szabó Győzőt, de itt kaszkadőr sem kellett.

fotók: RTL Klub/A mi kis falunk
Fotók: RTL Klub/A mi kis falunk

“Bizonyos veszélyességi fokozatai vannak a jeleneteknek, valamint van olyan színész, aki helyett kaszkadőr dolgozik és van, aki bevállalja azokat a felvételeket, amelyek nem túl rizikósak – ha megengedjük. Ez a mostani nem volt veszélyes jelenet, Szabó Győző már az álló kocsi tetejére feküdt.”

Szabó Győző kiterült Lengyel Tamás kocsiján

Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem kellett felkészülni erre a jelenetre, hiszen azért ennek is voltak buktatói. Sokat gyakoroltak, és a kiegészítő motívumoknak köszönhetően vágás nélkül vették fel a gázolást. 

“Kaszkadőr szakértővel dolgoztunk az egész forgatás alatt, a jelenetekben viszont nem általában volt szükség arra, hogy helyettesítsék a színészeket. Gulyás Kis Zolival, a szakértővel megbeszéltük mire kell figyelni, hogyan lesz hiteles a jelenet, de veszélytelen a felvétel.”

Megnézheted a videón, hogy milyen hitelesre sikerült a felvétel: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top