Sztárok

Schobert Norbi professzionális segítséget kapott

Nem mindennap említhetjük Schobert Norbit és a Magyar Tudományos Akadémia egy doktorát egy lapon. Dr. Csapó János azonban leült Norbival, és eloszlatott néhány tévhitet.

Bármilyen meglepő, Dr. Csapó egyetemi tanár nem a Schobert-család Update termékvonalát reklámozza Norbival. A fitneszedző saját Facebook-oldalán készít interjúkat az élelmezéskutatóval, mert Norbi szerint “az emberek agya tele van tömve rengeteg butasággal és tévhittel sajnos, amit mindenfajta internetes firkálmányokkal hoznak le a fitneszmagazinok”.

A cél tehát az ismeretterjesztés, de nemcsak a facebookozóknak. Dr. Csapó János feladatának érzi, hogy “megpróbálja nyesegetni Norbi vadhajtásait is”, ahogy a Borsnak fogalmazott. Schobert Norbi pedig ad a professzor véleményére: “igazából akkor vagyok csak öntörvényű, ha olyan emberek támadnak meg, akikből úgy érzem, hogy süt a butaság, vagy keveset tudnak. Akikre felnézek és mélyen tisztelek, ott befogom a számat, és általában végrehajtom, amit kérnek”, mondja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top