Sztárok

Lagzi Lajcsi lánya súlyosan csalódott egy főcelebben

Galambos Boglárka imád festeni, képeit most kiállították. A kiállításra a művész által vásznon megörökített Berki Krisztián is hivatalos volt, de nem ment el. Lagzi Lajcsi kiakadt, meg is mondta a frankót.

Február 28-a drámai napja a magyar médiatörténetnek, ugyanis ekkor jelentette ki Lagzi Lajcsi, hogy “tele van a f.aszom az egésszel”. A mulatóspápa azért kajabált dühösen, mert Berki Krisztián elcsalta a lányát, Galambos Boglárkát egy fotózásra, ahol a gyermek szerinte túlontúl erotikus göncökbe bújt. Lagzi Lajcsi akkor annyira kibukott, hogy simán benne volt a pakliban, hogy soha (de tényleg SOHA!) nem áll szóba Berkivel, de… azóta már eltelt egy hét, elszívták a békepipát, és minden okés, bár Lagzinak megvan a véleménye az Édes élet másik (ő az egyik) sztárjáról.

Azt eddig is tudtuk, hogy Lagzi lánya szeret festegetni, és anno szó is volt egy kiállításról, amit most összehoztak. Galambos Boglárka egyik képén maga Berki Krisztián szerepel, és mint egyik modellje, a férfi hivatalos volt a kiállításmegnyitóra. Csak éppen nem volt ott. Lett is dráma. 

via GIPHY

“Ezt most hogy gondolja, hogy nem jön el?” – teszi fel a kérdést Boglárka az apjának. 
“Hát, látod… Megfested őt, a csúnya nagy fejével, erre nem jön el, és ez nem szép dolog” – válaszolja Lagzi, és hozzáteszi, hogy Berkinek biztos valami fontos dolga van, de a hangnem erősen ironikus. “Kevés lélek szorult ebbe az emberbe” – zárja le mondandóját a zenész azok után, hogy Berki Krisztián a telefonba azt mondta neki, majd a kiállítás végére odaér. Nyugodtság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top