Sztárok

Nagy tavaszi gardróbfrissítő hadjárat a Vásárlási Maratonon

Mondjunk búcsút a hideg téli hónapoknak, és készítsük fel gardróbunk a napsütötte tavaszi időjárásra. Március 10. és 12. között, péntektől vasárnapig érdemes lesz ellátogatnunk a Premier Outletbe, hiszen a Vásárlási Maraton alkalmával akár 90 %-os kedvezményekkel pezsdíthetjük fel ruhatárunkat!
Nagy tavaszi gardróbfrissítő hadjárat a Vásárlási Maratonon

Lassan búcsút inthetünk a hideg időjárásnak és köszönthetjük a tavaszt, ami egyben azt is jelenti, hogy ideje felkészíteni gardróbunkat a melegebb hónapokra. Tökéletes alkalom erre a Vásárlási Maraton, ahol akár 90 %-os árengedményekkel válogathatunk az olyan népszerű világmárkák kínálatából, mint a Mango, Columbia, Converse és a Pierre Cardin. Ezek mellett szinte minden üzlet készül különleges akcióval, köztük a Levi’s, Gas, GAP, Tom Tailor, Högl, Triumph, Adidas, Budmil és a Puma is.

 

A divat nem pénz kérdése

 A Premier Outletben pénztárcabarát áron vásárolhatjuk meg ruhatárunk legújabb márkás és trendi darabjait. A divat mindenkié, így a Vásárlási Maraton segítségével könnyedén tökéletessé varázsolhatjuk akár a hétköznapi, akár a munkahelyi megjelenésünket.

Nagy tavaszi gardróbfrissítő hadjárat a Vásárlási Maratonon

Hosszabbított nyitva tartás a Vásárlási Maraton ideje alatt

 Különleges meglepetéssel készül a Premier Outlet. A háromnapos Vásárlási Maraton első két napján, pénteken (március 10-én) és szombaton (március 11-én) meghosszabbított nyitva tartással, 10 órától 22 óráig, vasárnap (március 12-én) 10 órától 20 óráig várja látogatóit a biatorbágyi outletközpont. Így nemcsak pénztárcakímélő, hanem kényelmes megoldással szolgál az érdeklődőknek.

Ingyenes különjárat a Premier Outletbe

 A Premier Outlet ingyenes buszjáratokat indít a Vásárlási Maraton ideje alatt, március 10. és 12. között, péntek reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok félóránként indulnak majd a Nyugati térről (Váci út legeleje, a pályaudvar oldalán, a lezárt gyalogoshíd alatt) és a Széll Kálmán térről (a 139-es, 140-es, 140A és 142-es buszok megállója a gyalogos lépcső tetejénél).

 

A Premier Outletben közel 90 üzlet több száz divatmárkája közül válogathatunk, és cserélhetjük le megunt, sosem hordott ruháinkat, kiegészítőinket márkás, divatos darabokra megfizethető áron – akár 90 %-os kedvezményekkel.

 

Vásárlási Maratonra fel!

 

További információ: www.premier.hu

www.facebook.com/PremierOutletCenter

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top