Sztárok

Sebestyén Balázs utazása sok kérdést felvet

Ma tért vissza a Reggeli Show stábja a vakációról, és belelendültek a sztorizásba. Sebestyén Balázs ázsiai utazásából például egészen érdekes részletek derültek ki.

A Facebook-oldalán már egy-egy képből sejteni lehetett, hogy Sebestyén Balázs a családjával Thaiföldre utazott, de a Reggeli Show-ban ezt ő maga is elmondta.

Igaz, ezúttal sem a vakációt részletezte, inkább a hazautat, mert rengeteg kérdés merült fel benne az út során.

“Szombat éjszaka felszálltunk a hazafelé tartó járatra, 10 órás repülőút. Megkaptuk a 25. sort, az ülés nem dönthető, és konkrétan a budi mellett ülsz, és végighallgatod, hogy az egész gép jár f*sni” – kezdte lendületesen a sztoriját a műsorvezető, aki elmondta, hogy nagyjából egy órával a felszállás után már sejtette, hogy valami nem stimmel. Miután lement a vacsora, gyakorlatilag egy hosszú sor állt a WC-ig. 

“Éreztem, hogy valami nem stimmel, mert ültem már budi mellett, de elvétve jön egy-két ember. Itt valami valószínűleg volt a kajában, és fura módon, mint az Airplane-ben, halat és csirkét szolgáltak fel. Mi csirkét ettünk, de szerintem mindenki más halat.”

A történet szerint még a business osztály utasai is hátra jártak, mert akkora sort állt minden mosdóhoz. Miközben Balázsék a kétéves fiukat próbálták altatni, közben minden WC-öblítés hatalmas zajjal járt. 

“Amikor már a negyedik ember f*sta össze magát mögötted a budiban, ahogy te ott ülsz és ezt végighallgatod, akkor azt mondod, drágám, nem kell mindig jól járni.”

Ráadásul nemcsak a business osztályról jártak oda emberek, de a pilóta is sorban állt 20 percig, hogy bejusson a mosdóba. “De neki nem lett volna közelebb az első osztály, vagy nincs egy saját?” – töprengett a műsorvezető, aki még egy rejtvényt meg akarna fejteni. 

“Még gurulunk a kifutón, és megjelenik egy csávó étlappal a kezében, felvette a rendelést szakácsjelmezben, hogy ki mit akar enni, ezzel a klasszik, Benke Laci bácsis kupak-fedővel a fején. Nem hazudok, nyomoztam a csávó után, eltűnt. És én ezt tavaly vagy tavalyelőtt már láttam, csak akkor azt hittem, hallucinálok. Soha többet nem láttam. Van lent a bizniszen egy lift, ahol lemegy, és ott pakolja a tálcákat? Vagy a fedélzeti mérnök átöltözik, felveszi a rendelést, és utána visszaül a helyére?”

Sebestyén Balázs utazása sok kérdést felvet

Sebestyén Balázs kérdésére senki sem tudta a választ, de egy biztos, hogy nem a stewardessek közül volt valaki, mert azt volt ideje megfigyelni.

“Viki azt mondta, hogy szerinte valamelyik sztyuvi átöltözött, de nem. Nem tudtam aludni, nyomoztam, és soha többet nem került elő.”

Válaszokat nem kapott a műsorvezető, de Vadon Jani és Rákóczi Feri jól szórakozott a történeteken.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top