Sztárok

Nicole Kidman ledobja a textilt, és ez még semmi!

A 49 éves színésznő új sorozatában egészen más oldaláról mutatkozik be a közönségnek, mint eddig. Bár Nicole Kidman már kapott Oscart az alakításáért, ez most talán még emlékezetesebb forgatás, mint az előzőek.

A Big Little Lies vagy magyarul Hatalmas kis hazugságok címen futó HBO-sorozatban bizony vannak pikáns jelenetek. Nicole Kidman a szerepe szerint már kényeztette magát a webkamera előtt, hogy a férje kedvében járjon. 

Nicole Kidman ledobja a textilt, és ez még semmi!

A legújabb jelenetfotókból pedig az derül ki, hogy a kamerák előtt le is vetkőzik a színésznő, és azon lehet vitatkozni, mennyire sejtelmes a meztelensége. 

Egyesek szerint alig látni belőle valamit, mások szerint egy korábbi részben már jobban megnézhették a nézők Kidman mellét, mint ebben a zuhanyzós jelenetben. 

Nicole Kidman ledobja a textilt, és ez még semmi!

Mindenesetre a sorozat tartogat meglepetéseket, és a neves színésznőkkel forgatott részeknél egyre biztosan ügyelt a rendező: ne mutasson olyat, amiért szégyenkezniük kellene a sztároknak.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top