Sztárok

Király Linda és párja a kisbabával – nem tudnak betelni a kis Kaijel

Február elején jött világra a kis Kai, akiről máris annyi képet posztolt a büszke család, mint egy igazi sztárról. Nekünk az a kedvencünk, amelyen Király Linda nézi, ahogy a párja a kisbabát eteti.

Már egy ideje minden csak a gyerek körül forog, Király Linda még a kicsi születése előtt megmutatta az ultrahangképet a kis Kairól, és az elmúlt két hétben számtalan babafotót osztott meg a közösségi oldalán. Amióta Linda beszámolt az első napokról, arról, milyen boldog most Benjamin és Jessica, vagy hogy a szülei hogy örülnek az első unokának, most pedig a párjával, Zsomborral közös képet tett ki. 

Úgy néznek ki, mint akik nagyon rutinosan bánnak az újszülöttel. 

Etetes nagybacsival es nagynenivel ❤️ #proudauntie #newborn #infant #baby #babykai #kaikiraly #ilovemynephew #family #blessed

Kiraly Linda Official (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

Amióta kiderült, hogy Király Benjamin apa lesz, sokan kérdezgették az énekesnőt is arról, ő tervezi-e a családbővítést. Ahogyan kiderült: legalább három gyereket terveznek Zsomborral, és most egy kicsit úgy érzik, le vannak maradva. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top