Sztárok

Ítéletet hirdettek Kállay-Saunders András ügyében

Négy év telt el azóta, hogy Kállay-Saunders András ellen testi sértés miatt eljárás indult. A bíróság most döntött az ügyében.

Azt írja a Blikk, hogy a bíróság négy év után felmentette a súlyos testi sértés vádja alól, így végre csak a munkájára koncentrálhat. (Megjegyzendő: eddig nem úgy tűnt, minthogy a vádak derékba törték volna az életét. Indult a Dalban, vagy például Thaiföldön mulatott a nőjével, a dekoltázsban erős Tolvai Renivel.)

Nosey

Kállay Saunders (KSB) (@kallaysaunders) által megosztott bejegyzés,

Kállay-Saunders András mint egykori rutinos Dal-versenyző Pápai Joci győzelméről is elmondta a gondolatait: “Sajnos hasonlóan, mint amikor én képviseltem Magyarországot, azt látom, hogy a saját országunkból érkeznek a negatív hozzászólások a külföldi oldalakra is, és ez nem jó dolog. Szerintem bárki képviseli az országunkat, azt támogatni kell, akkor is, ha nem tetszik a dal. A külföldi országok egyébként mind imádják a Pápai Joci dalát” – mondta. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top